vineri, 16 ianuarie 2015

Frecvente si vibratie

Frecvente si vibratie
       “ Sunetul poate schimba structura oricarui obiect / fiinte cu care intra in contact prin schimbarea frecventei vibratiilor acestuia. Implicit el are capacitatea de a modifica frecventa de functionare a mintii. “ In momentul in care ascultam muzica la o anumita frecventa, dupa cateva minute, creierul nostru incepe sa rezoneze automat la acelasi numar de hertzi. E bine sa ai in vedere starea pe care o doresti pentru a-ti alege muzica ce te va ajuta sa ajungi acolo. Mai ales atunci cand vrei sa te relaxezi si sa iti golesti mintea de griji, calcule sau predictii care iti consuma energia inutil.
       Cativa artisti au filmat formele pe care un morman de nisip le-a luat sub influenta sunetului. Ce a iesit, te las sa privesti in continuare:



       Ce le-ar opri pe celulele corpului nostru sa se lase influentate de undele sonore? Mai ales cand e vorba de influenta pozitiva? Hai sa nu ne grabim spre un raspuns. Mai jos sunt cateva exemple in care muzica organizeaza nisipul in structuri geometrice perfecte. (Da, de aici am luat idea lui Tesla de la inceput)
       Exista proceduri medicale folosite pentru inlaturarea tumorilor si a celulelor canceroase care functioneaza pe aceleazi principii pe care functioneaza fenomenul spargerii unui pahar cu o nota muzicala cu care rezoneaza.



       Daca tot nu crezi priveste experimentul cu apa:

       Muzica de relaxare:
Melodia de mai jos a fost compusa special pentru un studiu in privinta stresului si a rolului sunetului in dezamorsarea sa. In urma experimentului oamenii de stiinta au concluzionat ca melodia s-ar putea sa fie cea mai relaxanta din lume. Baietii de la Marconi Union au compus-o dupa principii universale sonore eficiente in reducerea stresului, ritmul incetineste pe masura ce te afunzi in patura sonora, armoniile se joaca cu creierul tau si il aseaza in planuri emotionale placute.

Sursa: www.balinessespa.ro

Frecveta si vibratie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu